En utrolig enkel oppskrift, og med et resultat som smakte godt.
Havrekjeks:
6 dl lettkokte havregryn
2 dl melk
2 dl Fibra fullkornsmel
50 g margarin, flytende (evt smeltet)
0,5 ts salt
1 ss dermerarasukker, eller annet brunt sukker
2 ts bakepulver
Bland havregryn og melk, la det svelle i ca 15 min.
Bland alt sammen til en deig.
Kjevle ut på melet bakebord til 2-3 mm tykkelse og stikk ut figurer. Stekes ved 190 grader i ca 15 min (de skal knapt få farge). Oppbevares i tett boks når de er avkjølte.
Perfekte kjeks når ungene er sultne før middag.
Oppskriften sier små havregryn og sukker; vi brukte lettkokte havregryn og demerarasukker.
Så kule havrekjeks. De så gode ut og så fine de ble med mumi former. Hvor har du kjøpt formene?
SvarSlettHehe, du måtte prøve du også ;-)
SvarSlettDisse blir nok en gjenganger hjemme hos oss!
Mummi-formene dine var utrolig søte foressten :)
Klem Karianne