Det ene er en marsipankake mens det andre er en sjokoladekake med marshmallowfondant.
Marsipankaken er fylt med bringebærmousse og Walters mandlerkrem (oppskrift nederst i innlegget), lagene er smurt med nyrørte bringebær. Trekket er ekstra hvit marsipan fra Pals. Pynt i marsipan og blomsterpasta. Første gangen jeg prøvde å lage blomsterpasta. Foreløpig foretrekker jeg Pals sin marsipan til blomster.
Ser at jeg ikke har klart å ta bildene rett forfra, men de gir likevel et inntrykk av hvordan kaken var.
Første gangen jeg lager tofargede roser, syns det ble veldig bra :) |
Har kun laget orkidé en gang før, litt igjen før jeg er helt fornøyd. Men absolutt godkjent i egne øyne. |
En liten baby i marsipan. |
Babyrumpekaken er laget med mine favorittoppskrifter til sjokoladekake. Super sjokoladekake fylt og smurt med supergod sjokoladekrem. Trukket i marshmallowfondant (mmf). Beina er laget i Rice crispy-treats som er trukket med mmf og marsipan. Brukte både mmf og marsipan for å få dem relativt glatte.
Walters mandlerkrem (gir 1 tykt lag med fyll i 25 cm kake)
3 dl kremfløte
200 g Walters sjokolade (annen sjokolade fungerer også utmerket)
Varm opp fløten i en gryte og la den småkoke 1-2 minutter. Ta gryten av platen og ha i sjokolade som er brekt i biter. Bland godt, så det blir jevnt. Avkjøl i kjøleskap, gjerne over natten. Pisk opp med håndmikser før bruk (får konsistens som pisket krem)
Superflotte kaker, og ikke minst, de smakte kjempegodt også!
SvarSlett-Anniken-!