søndag 28. oktober 2012

Sjørøverbursdag

Sjørøverkaken består av Nesquick-kake fylt og trukket
med sjokoladefrosting. Pynt i marsipan (+ nonstop).
Øya har en begravd skatt (sjokolademynter) og er trukket med marsipan.

Storebror har blitt 4 år og det har blitt behørig feiret. I etterkant av at jeg bakte sjørøverskip har han vært veldig klar på at han ville ha sjørøverbursdag. Asjetter, servietter, ballonger mm ble bestilt fra ebay og planer ble lagt.



 Til en sjørøverbursdag trenger man selvfølgelig flaskepost-invitasjoner.
Svart duk, "skatter" og gullmynter holder som pynt. I tillegg hadde vi "skattejakt" hvor alle skulle finne konvolutter som inneholdt hatt, øyelapp og gullmynt.
Dagen ble feiret av 10 supre barn. Gaveåpningen foregikk med tradisjonell flasketuten peker på for å avgjøre rekkefølgen (brukte selvfølgelig flaskepost). Da alle de flotte gavene var åpnet leste vi flaskeposten. Der sto det at alle skulle finne en blå skatt som var gjemt rundt i huset (huset vårt er ikke så stort, så området er ganske begrenset). Etter det gikk det slag i slag med pølser, saft og frukt før det var leking. Kaker hører med og storebror hadde bestilt sjørøverskip med skattekiste og øy (!), i tillegg til sjørøvermuffins og gelé. Etter tips fra en annen bursdag laget vi gelé i plastglass. 

Skattekart, kanoner og skattekiste måtte med. Skattene består av
gullkuler (kakepynt) og marsipan farget med pulverfarger. Skattekista,
kanonene og skattekartet er laget i marsipan. 

En superfornøyd storebror la seg med noen gaver med seg i sengen og brannmannhjelm på nattbordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar